Gépi földmunka

 Gépi földmunkákkal kapcsolatban forduljon hozzánk:      

+3670 612 59 98   

TELEPHELY: 2621, Verőce, Katalinpusztai bekötőút, Hrsz.:071/4 

TEREPRENDEZÉS

A tereprendezés általában az építkezések kezdeti szakaszában és a végső befejezési munkálatokban jelentkeznek. az építési telkeket és építési területeket minden esetben építkezéshez megfelelő tereppé kell alakítani tehát a fa gyökereket, bozótokat kisebb nagyobb dombokat elegyengetni.

SÁVALAP ÁSÁS

A földmunkák egyik legfontosabb és legnagyobb odafigyelést igénylő munkafolyamata a sávalap ásás. Általában kombinált univerzális gépekkel végezzük ezeket a folyamatokat, de igény esetén bobcat , vagy mini árokásó gépeket is felhasználunk hozzá.

ÉPÜLETBONTÁS

Az építkezések során sokszor akadunk bele feleslegessé vált lebontásra váró építményekre. Ha ilyen gondja van, akkor a lehető legjobb helyen jár, keresse fel vállalkozásunkat és máris tapasztalni fogja, hogy megoldódott bontási problémája, a bontásokat minden esetben kombinált árokásó homlokrakodó univerzális gépekkel végezzük sokoldalúságuk miatt. Konténereket is tudunk biztosítani.

PINCE ÁSÁS

Az építkezések egyik kezdeti szakaszában kerül általában sor a pince tömb kialakítására, amely részt vállalkozásunk több típusú gép bevetésével is el tud végezni, de az esetek többségében kombinált univerzális gépeket használunk! A medenceásások, valamint a Ciszterna, és a szennyvíz (emésztő) gödrök kiásásához is hasonló gépekre és munkafolyamatokra van szükség!